domingo, 31 de agosto de 2008

CURSA AMERICANA DE VIDRERES

• Hola companys, ja hem tornat de les nostres vacances i tornem a agafar la moto, que despres d'aquets dies de platja, bicicleta, anar a dormir tard i llevar-nos encara mes tard ja en teniem ganas de donar gasssss i cremar benzina.

• Ahir vam anar a entrenar a Olvan pel Mati, renoi no hi faltava ningu, semblava que fos una prova del campionat de Catalunya, vam fer tres tandas de mitja horeta i bastant cansats vam tornar cap a casa per dinar i fer un bon bany que feia molta calor.

• El Diumenge tocava cursa americana a Vidreres i nomes l'Enric es va desplaçar-hi, ja que el Miquel no va poder venir per compromisos familiars, doncs be a la tarda varem anar cap a Vidreres amb l'autocaravana per dormir ja al circuit.
    Els entrenaments eren a les 9'15, el circuit estava en perfectes condicons regat, ample, tipus crono d'enduro sense salts i molt molt ràpid

• Als entrenaments vam fer el millor temps seguit del Nil Pons i del Roger Olive. A la 1ª maniga vam sortir molt be i ja a la primera curva l' Enric es va posar primer i no va deixar el lloc fins al final seguit molt de prop per en Nil Pons que va participar en dos cilindrades 50 i 65, i tercer l'Angel Perales que va fer una remuntada molt maca.

• A la 2ª maniga hole-shot de l'Enric i repeticio de la primera maniga, no va deixar el lloc fins el final, pero aquest cop el Pol Prats ens va apretar de valent i el teniem al darrera enganxat tota la maniga, i el Roger Olive, que a cada cursa va mes ràpid, venia fortissim en el tercer lloc, llastima que va caure pero va poder aguantar el tercer lloc. Classificacio final 1º ENRIC FRANCISCO, 2º POL PRATS I 3º NIL PONS. Felicitats per a tots 22 participants i tambe per el Moto Club Vidreres, que fa unes curses perfectament organitzades i molt molt maques.

• Dons be amics com podeu veure em tornat amb moltes ganes i el cap de setmana proper anem a Olvan, que torna el campionat de Motocros, fins llavors SALUT PER A TOTHOM.