lunes, 8 de diciembre de 2008

ENDURET DEL SOLDONES, DARRERA CURSA DEL CAMPIONAT

• Hola a tots, sortint de la resistencia de Figueres vam anar directe cap a Solsona per a la gran cita , ens jugavem el 2º lloc del campionat amb el Miquel Pujol i ademes corriem a casa seva, gran repte tenien per davant. Per la tarda vam fer a peu la crono i el tram, eran molt tecniques i endureres, tal com fan les coses els del Moto Club Solsones, la preocupacio era si feria molt de fred per a no trovar zones gelades, pero es va llevar un dia esplendid i vam disfrutar de valent. Aquest enduret era el primer que feiem amb la 2009 totalment de serie i la veritat es que va anar espectacular, aqueste moto fa que la conduccio sigui molt facil i es rapidissima a les cronos i trams i per les trialeres puja sola, l'Enric esta encantat amb ella.

• Be, doncs diumenge a les 10'30 sortia l'Enric preparat per a recorrer quasi 80 km. amb 3 cronos i 3 trams cronometrats.
    A la primera passada per la crono ja vam veure les parts mes dificils, amb lloses de pedra, fang i llocs que patinaven moltissim, es tenia d'anar molt fi. El rally, amb corriols trialeres, riuets, zones de fang i un recorregut precios, de veritat que els de Solsona van fer un enduret, per a nosaltres el millor de la temporada. El tram era de molt de gas, es podia plegar la moto "manillar a terre", tenia algunes zones tecniques, pero molt molt divertida.

• Comença la festa, primera crono i l'Enric fa el millor temps, 2'54'90 el Miquel Pujol va quedar enganxat i li treiem 18 segons, comencem be, el tram ens va anar molt be pero el temps son secrets i no els sabem fins el final. A la segona passada baixem 2 segons pero el Miquel fa un temps espectacular de 2'48 va anar rapidissim amb el fang de la crono, el tram va tornar a anar molt ràpid l'Enric. A la tercera passada per la crono l'Enric tornar a marcar un 2'52 i el Miquel 2'50, la guerra estava entre ells dos, el tram va tornar a anar be, ara tocava esperar les classificacions per veure el temps totals.

• Classificacio final. 1º l'Enric, 2º Miquel Pujol (felicitats per que has sigut un gran rival tot el campionat) 3º Jordi Sala. 4º Nil Pons

• L'Enric va fer un enduret sense fallos i molt concentrat en tot moment, sapiguen el que es jugava, quedar en el segon lloc del Campionat de Catalunyya a la primera temporada que participava en questa categoria, es molt dificil d'aconsseguir i tot l'equip estem contentissims del resultat, FELICITATS ENRIC¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

• Al final de la cursa van tornar a fer aixecar culatas, pero aquest cop a nosaltres no, com veieu a les fotos el pare del Sergio Sanchez en plena feina i el Pare del Pol Prats (el rei dels blogs) tambe molt enfeinat, tothom anava legal i veiem que la federacio apreta per que la gent no foti "inventillos".

• Com podeu veure hi han dos fotos de podiums, la gran es la de la categoria de 65cc. i l'altre es del Bernat Cortes guanyador a la categoria de 50cc. l'Albert Fornells guanyador en classiques i l'Enric guanyador a 65cc. tots tres pilots son de Mataro, atencio al potencial del Maresme...........

• Be companys, hem aconsseguit un altre bon resultat per a l'equip i esperem que compartiu amb nosaltres l'alegria que tenim despres d'un any llarg en competicions pero molt ple de bons resultats, fins molt aviat, GAS I XAMPANY PER A TOTS.