lunes, 12 de enero de 2009

CONTINUEM PREPARAN LA TEMPORADA, AQUEST COP AL CIRCUIT DE PONTS



  • Hola, ahir una bona representacio del Moto Club Tres Turons, l'Arnau, el Bernat el Miquel, l'Enric, l' Eduard, el Joan David i el Gerard Gomez
    ens vam desplaçar al circuit del Bosquet de Ponts, ja que les darreres plujes i nevades al litoral van deixar els circuits molt enfangats per la nostre zona habitual d'entrenaments i segons la previsio a Ponts tenia de fer un sol espectacular, pero no van acabar d'adivinar-ho ja que el dia va ser molt ennubolat i el circuit estava bastant enfangat, pero sort que abans d'arribar al circuit vam fer parada i fonda a Castellfollit de Riubregos, a Cal Pep, i despres de un esmorzar de forquilla i ganivet vam carregar les bateries per el fred i fang que ens esperava.

  • En el circuit tambe ens vam trobar al Marc Hernandez i el Joel Miravall amb el seu germa, el Didac, que junt amb l'oriol (germa de l'Enric) van disfrutar de valent rodant per una de les planes del aparcament, al circuit hi habia el Nil Arcarons, el Xavi Galindo, el Segio Castro, el Marc Sans, el Xavi Ferrer, el Lluis Riera, etc... i tots plegats vam poder fer unes bones tandes i continuar practicant amb el fang, vam fer un mati intens, vam cremar força batsina i el millor vam donar molt de gas quasi fins a les 3 h. de la tarda, i ja cansats la "mama Cristina" va fer un bon dinar per els nostres riders i despres de rentar motos i trastos ja vam tornar cap a casa a veure si veiem el sol esperat.

  • Be, com podeu veure comencem a agafar el ritme despres de festes i ara toca decidir on anirem el Diumenge proper, crec que el circuit de Rufea a LLeida podria estar molt be.

  • Fins aviat, molt de gasssssssssss per a tothom.













No hay comentarios: