lunes, 16 de febrero de 2009

HOLA A TOTHOM, NO ESTEM PERDUTS, ES QUE ESTEM PREPARAN EL NOU BLOG DEL EQUIP 2009.

  • Be, tal com diu el titol, estem preparant el nou blog del equip per aquest 2009, tenim canvis molt importants a nivell de patrocinadors i dels membres del equip, per aixo cal fer un nou blog i ja el tenim quasi a punt, la nova adreça sera www.team-ktm-nofear-italomotor.blogspot.com

  • Aquest any hem passat de ser 2 pilots, l'Enric Francisco i el Miquel Torra, doncs ademes tenim l'Aleix Canals i el Joan David Rosell, tots quatre a la categoria de 65 cc. i el Jan Gasco que defensara el colors a la categoria de 50 cc., com podeu veure la familia a augmentat considerablament, l'iniciativa del any passat de crear aquest equip infantil a estat molt positiva i per aixo hem pres la decisio de creixer per tenir una millor presencia en el padock i consolidar aquest equip dins del diferents campionats Catalans i fins i tot nacionals.

  • Els objectius que ens hem marcat per aquest 2009 son fer el campionat Català de Motocros de 65 cc. i de 50 cc., el campionat Català d'endurets a les duess categories, el nou campionat Català de resistencies tambe a les dues categories i participar tambe al Campionat d'Espanya de la categoria Alevi amb motos de 65 cc. i si el calendari ho permet participar a les curses de Girona que encare que no hi puntuem, al tenir llicencies de Barcelona, sempre son molt divertides e interessants per entrenar i posar a punt les motos.

  • Be, com podeu veure anem molt forts i amb moltes ganes, tot aixo es gracies als nostres patrocinadors que altre cop els hi volem agrair el seu suport i als nous col.laboradors d'aquest any que fan possible que l'iniciativa del sr. Miquel Torra de crear aquest equip infantil a finals del any 2007, continui amb mes força aquest 2009 a pesar del entrebancs economics que patim tots (ditxosa crisi) i per aixo encare valorem mes el suport de les empreses que ens apoyan i procurarem tots el membres del equip no decepcionar-los i que estiguin molt satisfets del nostre projecte, GRACIES A TOTS i esperem que us agradi el nou blog i que el continueu seguint i aquestes 3000 visites es converteixin en moltes mes.

  • Fins molt aviat, i molttttttttttttttt de gasssssssssssss per a tots, ADEUSIAU.

No hay comentarios: