miércoles, 3 de diciembre de 2008

MOTOCROS D'AMPOSTA, DARRERA CURSA DEL CAMPIONAT CATALA DE LA CATEGORIA DE 50 cc.

• Hola, despres de Montornes, els Torra es van desplaçar cap a Amposta per a disputar la darrera cursa del campionat, van arribar ja de nit, l'endemà de bon mati ja van veure que el circuit estava regat en exces i massa enfangat per a disputar una cursa de 50cc. pero en aquesta comarca no van justos d'aigua tenen l'Ebre just al costat del circuit.

• En els entrenaments l'ordre era no forçar la moto en exces, per que el fang de dos dies seguits no ens passes factura al motor, buscar la traçada mes neta i coneixer el circuit. Al final va quedar en el 15º lloc pero molt junt amb el grup dels 10 primers, nomes el separaven dos segons.

• A la primera maniga va sortir dels 10 primers, va anar adelantant fins aconseguir el Sergio Sanchez que va caure i llavors es va col.locar 4º aguantant be els atacs del Salvador Ubach, pero tot era masa maco i a 2oo m. del final de la maniga va caure tot sol en un revolt, entrant finalment en la 14º posicio, llastima per que teniem el quart lloc a la mà.

• A la segona maniga va sortir mal.lament i va tenir que fer una remuntada molt dificil, ja que el circuit era de traçada unica per culpa del fang, pero fins i tot encara es va poder posar en 8ª posicio, marcant el quart millor temps de la maniga, pero ja no va poder avançar mes, entrant finalment en el 8º lloc.

• Classificacio final: 1º Bernat Cortes (va fer un carreron, fen dos primers, proclamanse aixi segon del campionat) 2º Aleix Canals (amb dos segons va quedar al final tercer del campionat) 3º Alber Girona i..........................9º Miquel Torra, quedan finalment en el campionat 11º de 33 participants, crec que amb un pel mes de sort podia haber quedat tranquilament entre els 5 primers, pero les curses son aixi, l'any proper tornarem amb mes ganes a la nova categoria de 65cc. i que tremolin els rivals...................... el millor, es que ens ho hem passat d'allo mes be aquest any, que es el mes important, i l'experiencia del equip encare miilor aviat us explicarem com l'enfoquem de cara l'any proper per que tenim moltes novetats.

• Be, ara ens despedim fins Dissabte que toca resistencia a Figueres i Diumenge Enduret de Solsona, us tindrem informats puntualment, SALUT I BENZINA.......