miércoles, 30 de julio de 2008

1ª RESISTENCIA DE LA MOLSOSA 65 cc. i 85 cc.





Aquest cap de setmana vam anar a la Molsosa per fer una resistencia, el Miquel feia equip amb el Joan David Rosell i l'Enric amb el Pol Prats, la cursa era a uns camps enormes en els que van fer una crono molt ampla i llarga no hi habien salts pero es podia donar molt de gas, llastima de la polç que va ser una mica molesta pero en general molt be, felicitats a la gent dels Amics Valls de Torruella per la organitacio perfecta, per el lloc escollit i fins i tot teniem dutxes, pica-pica abans de l'entrega de trofeus, tot un luxe.



Els entrenaments van començar be el equip del Enric va fer el 5º millor temps i el del Miquel el 16º millor temps, cada pilot tenia aprox. 15 minuts per entrenar.



La sortida de la cursa va ser tipo Le Mans, amb carrera a peu, engeigar la moto i gas, doncs be, la sortida va ser bona i l'Enric va sortir 3º i ja a la 1º volta pasaba en 2º posicio que no va variar fins el final de la cursa, el Simeo i el Marc Hernandez van fer un equip molt consisten i el minut que ens van treure era molt dificil de retallar, felicitats campions. En Miquel i el Joan David no els va acompanyar la sort, ja que el Joan David a la 2ª volta va tenir una caiguda i es va fer malt a la cama, per el que el Miquelet a la seva 1ª cursa amb una 65cc. va quedar "solo ante el peligro" i va fer tota la cursa ell sol sense cap parada, nomes per repostar, i va acabar en el 17º lloc, moltissimes felicitats nano que no tothom aguanta 75 minuts sense parar donan gas.



Doncs be, com podeu veure va estar un cursa molt divertida i fins i tot es parla d'un possible campionat per l'any que bé, esperem que es pugui posar en marxa per que es molt divertit correr amb un company, fer els relleus i animarse l'un a l'altre quan les coses no van bé, i disfrutar a tope quan tot va rodó.

















Be, companys ara ja fins la setmana que be que anirem a corre
el Supercros de LLivia, ja os informarem puntualment del que ens espera a LLivia, fins llavors SALUT i MOLT de GASSSSSS.........





















No hay comentarios: