jueves, 3 de julio de 2008

FANTASTICA PRESENTACIO A OLVAN DEL EQUIP QUE ANIRA AL MASTER KIDS









Avui ha estat un dia fantastic per tots els integrans de l' equip català que anirem el proper 12 i 13 de Juliol al Master Kids de Belgica.

En total 19 pilots seran presents a la gran cursa infantil, fins i tot ens acompanyara un representant d'Euskadi, l'Ibon Beistain.
Avui a les 10'00 h. ens hem trobat a Olvan per començar la jornada, el Miquel Torra ens ha portat les samarretes personalitzades amb el nom i dorsal de tots i cadascun del corredors, per cert, han quedat espectaculars amb el sponsors i la senyera, les hem repartit i ja ha començat la sesio de fotos amb els sponsors, Karcher, Of3, Ktm, Italo Motor, FCM, Clickair, Netwash, Can Kiku, als que agraim moltissim el seu recolzament i suport.
A les 11'30 ja venien els de Motor a Fons, i ha començat el reportatge que volen emitir aquest proper Diumenge, ha estat molt divertit i tots el pilots han disfrutat d'una oportunitat com aquesta, que es parli del nostre esport i en concret del nostre projecte d'anar a Belgica. Per primer cop un equip tan nombros de corredors catalans, per cert, tambe volem agrair a Tv3 el que haigin vingut i lo profesionals que han estat en tot moment, crec qu'ells tambe s'ho han passat d'allo mes be amb els 19 monstruitos de l' equip.
Ha vingut el camió de curses de Ktm i la furgo tambe d'italo motor per l'asistencia, hem tingut tambe la sort de tenir amb nosaltres l'Oriol Mena, el Xavi Galindo i el Josep Miralles que ens han donat unes bones classes de tecnica i molts consells per com afrontar la cursa de Belgica.
Volem felicitar tambe desde el nostre equip a totes les persones que han perdut un munt d'hores per que tot això sigui possible i molt en concret al Sr. Josep Rosell (president del Moto Club Tres Turons) que ha currat de valent per el projecte.
Bé, anirem informant dels esdeveniments que s'acosten i fins llavors SALUT I BENZINA com diuen els de Motor a Fons.
FINS AVIAT, molt de gassssss.

No hay comentarios: