martes, 11 de noviembre de 2008

ENURET DE TORRELLES, 9ª PROVA DEL CNAT. CATALA


  • Hola a tothom, avui tocava Enduret a Torrelles de Llobregat, el parc tancat estava dins del mateix complexe de "Catalunya en miniatura", el dissabte a la tarda ja vam arrivar-hi per fer el reconeixemnt a peu del tram i la crono, la corno estava ubicada al mateix lloc d'altres anys, bastant regirada i lenta i el tram per el meu gust molt endurero, amb una gran part verge (quin fart de pencar s'han fotut la gent del moto club torrelles per a nateixar aquets camins), pero pintava be ja que el terreny estava encara molt humit per les darreres plujes.

  • El Diumenge vam fer la volta de reconeixement i ens va encantar el recorregut, amb algun troçet complicat pero molt, molt divertit, a la primera passada cronometrada
    l'Enric es fot de cap a tan sols un metre de l'arrivada, passan per la cel.lula d'arrivada empenyent la moto, llastima per que portava un temps fantastic, va fer el 8º millor temps amb caiguda inclosa, emprenyat com una mona anem a fer el tram, va sortir a fondo i va fer l'escratch, treien-li 3'7 segons al Simeo, genial.

  • A la segona passada per la crono ja les coses es van posar al seu lloc marcant el segon millor temps a tan sols 1'7 segons del Simeo per darrera venien apretant fort el Jordi Sala i el Miquel Pujol, anem cap el tram molt motivats, torna sortir a fondo, i a la part mes rapida una pedra el va fer saltar de la moto i va caure bastant fort, em vaig espantar per que plorava de valent pero de seguida es va aixecar i va continuar, pero vam perdre un minut aproximadament i totes les esperances de podium, desmotivats vam fer la tercera i darrera crono tornant a marcar el segon millor temps.

  • Classificacio final: 1º Simeo Ubach, 2º Miquel Pujol (nostre rival directe),3ºJoan Aguilar, 4ºJordi Sala (molt be nano) 5ºAngel Perales (tambe va caure, i el pare tembe fen-se un cop molt fort a l'espatlla, esperem que no sigui res) 6ºPol Prats i 7º l'Enric............i aixi fins a 25 corredors.

  • Pero aqui no acaben les alegries ja que a l'entrar al parc tancat per primer cop en quatre anys que portem de competicio, als tres primers del campionat de 50cc. i de 65cc. ens van fer desmuntar la culata per a comprovar que no portavem mes cilindrada de la permesa, i apa noi, a desmuntar la moto, es va crear una espectacio que semblava el ultim dia de la fira, al cap de mitja hora el tecnics de la federacio van dir que tos sis pilots eram legals, crec que va ser una lliço per alguns que parlan massa quan un nano va depresa, esperem que aixo tingui continuitat i aixi no es facin invents per a guanyar curses il-legalment.

  • Be, companys fins la propera setmana que tos dos pilots del equip coincidim a Castelloli i ja us explicarem com a anat, fins llavors molt de gasssssssssssssssssssssssss.

No hay comentarios: