domingo, 30 de noviembre de 2008

MOTOCROS DE MONTORNES

• Hola a tots, aquest Dissabte vam anar a Montornes, que el Moto Club Tres Turons feia la seva primera cursa, i cal felicitar-los per que no hi faltava cap detall, tan sols la valla de sortida a ultima hora no va voler funcionar, per el demes perfecte, el circuit correctissim, es va fer en dos dies la mateixa setmana, esperem que el deixin permanent, llastima del fred i la pluja que ens va tocar una mica els nasos i el terreny sobretot als entrenos i primera maniga patinava molt, pero va anar be per entrenar amb fang. En el padock, el nostre equip estrenava les noves carpes de Ktm que tindrem per la temporada propera i la veritat es que feien molta patxoca.

• Com he dit abans, els entrenaments era una pista de patinatje, la pluja aparexia cada cop que els alevins sortien a la pista, pero poc a poc vam anar agafan el ritme, la moto pesava el doble per el fang enganxat, pero l'Enric amb la 65 i el Miquel amb la 50 es van defensar be, quedan 6º i 15º respectivament de 23 corredors que hi habien, la llastima es que nomes eran 3 en 50 cc. i la resta amb 65 cc.

• A la primera maniga el Miquel va sortir molt be i va estar entre els sis primers durant varies voltes, pero llavors la moto acusava molt el freno del fang escalfanse molt i va anant endarrera fins a la 12ª posicio final i 2º a la seva categoria de 50 cc.. L'Enric va sortir 5º i despres de 2 voltes ja anava segon darrera el Marc Hernandez pero el cansanci es va notar ja que les manigues eran de 15 minuts mes dos voltes, cinc minuts mes de lo habitual i el Bernat Cortes que anava com un tiro en el fang ens va pasar a la darrera volta, entrant l'Enric tercer al final de la maniga i una mica emprenyat per el baixon que va tenir.

• A la segona maniga els nostres dos pilots van sortir els primers fen quasi una volta junts, marxan l'Enric en primera posicio varies voltes fins que en un salt va badar i el Marc Hernandez el va pasar despres el Marc va caure i l'Enric el va tornar a pasar entrant finalment en primera posicio, el Miquel va fer varies voltes quart, aguantant be els atacs de les 65 que venien al darrera, entrant finalment en el 9º lloc i altre cop 2º a la categoria de 50cc.

• Classificacio Final a la categoria de 65cc. 1º Marc Hernandez, 2º l'Enric i 3º Juan Navarrete i a la categoria de 50cc. 1º Sergio Sanchez 2º Miquel Torra i 3º Jan gasco.

• Doncs be, dos podiums per el nostre equip, fantastic, aquest motocros va ser molt divertit i sobretot molt ben organitzat fins i tot els horaris van ser rigurosos a pesar del mal temps, un 10 per la gent del Moto Club Tres Turons i que l'any proper tornin a fer mes curses com aquesta, es d'agrair que Ajuntaments com el de Montornes es volquin amb el motor, posan totes les facilitats necesaries per tirar endavant aquest Motocros que era la 33ª edicio d'aquesta cursa tant veterana i clasica, esperem que ben aviat torni a ser puntuable per el campionat de Catalunya.

• Ara esperem noticies del Miquel que el Diumenge corra la darrera cursa del campionat Català de motocros a Amposta, us ho explicarem ben aviat, ADEUSIAU.