miércoles, 29 de octubre de 2008

MOTOCROS DE TALAVERA DE LA REINA, TROFEO NACIONAL ALEVIN

• Hola a tots, aquest cop ens vam atrevir a probar sort en el trofeig nacional alevin a Talavera de la Reina (Toledo), per a veure com estavem de nivell amb els millors corredors nacionals d'aquesta categoria, i la veritat es que ha estat una gran experiencia per a nosaltres, i crec que hem apres moltissim corren contra nens que no coneixiem de res i que per cert tenien un gran nivell.

• El Dissabte a les vuit ja eram a la carretera amb tot carregat i direccio a Montblanc per a recollir els Miravall que ens van acompanyar amb l'aventura, a les cinc de la tarda ja vam arribar al circuit i ens vam disposar a fer la volta a peu, el circuit era BESTIAL amb unes pujades i baixades espectaculars fins i tot hi habia una piramide que fer-la a peu en tenies d'agafar a la reixa del costat, a tots els membres de l'expedicio ens va encantar i esperavem amb ganas que arribes el diumenge.
  • 62 corredors inscrits ni mes ni menys, dels quals nomes es classificaven 40, el repte estava servit, trenta minuts per a decidir-ho, comencen els entrenaments i anvem rodan a la posicio 19, a la pantalla podiem seguir els temps volta a volta i aviso a l'Enric que apreti un pel pero nomes va poder baixar fins el lloc 17, estavem classificats.

• 1ª Maniga, sortim be, entre els 10 primers i junt amb el Simeo i l'Arnau Sanchez van anar tirant fins al final, per entrar el Simeo en el 8º lloc, l'Arnau en el 9º i l'Enric el 10, el Quim Ruiz va quedar 4º, quatre catalans entre els 10 primers, OK.

• 2ª maniga, sortim millor encara, rodan en el 8º lloc a les primeres voltes, pero darrera teniem un grup que ens apretava de valent, el van anar pasant quedanse en el 12 lloc pero a la penultima volta va patinar en una curva i va caure pero va poder entrar finalment en el lloc 18º lloc.

• Classificacio final. 4º Quim Ruiz
    8º Simeo Ubach
    13ºOriol Casas
    14ºENRIC FRANCISCO
    15ºArnau Sanchez, 17ºMarc Hernandez, 18ºPol Prats 25ºMarc Mestre, 27ºJoel Miravall, com podeu veure un gran resultat per a tota l'expedicio catalana, llastima que el Quim no va poder fer-ho millor, perque tenia opcions de guanyar el campionat, pero les curses son aixi, nosaltres vam tornar encantats cap a casa i esperem que l'any que be el podem fer tot el campionat, perque erem dels mes petits i el nivell era molt alt pero les diferencies amb els de devant tampoc eren molt grans, aixi que a entrenar toca, fins aviat ADEUSIAU A TOTS.

• Ah, m'oblidava de felicitar a la gent del Moto Club Talavera per que van fer una cursa molt ben organitzada i que no hi faltava cap detall, el lloc precios, les instalacions, el circuit, controls, tot fantastic, es nota que organitzan una cursa del mundial, i nomes 25 euros l'inscripcio, potser que els catalans aprenguem una miqueta la lliço.........................................