domingo, 19 de octubre de 2008

MOTOCROS SOCIAL DE VALLGORGUINA (2ªPART)

• El Dissabte per la tarda es va fer la repeticio de la cursa del social del M.C. Sant Celoni, el dia estava plujos i el circuit completament empapat i ple de bassals, terreny que li encanta al Miquel, com mes complicat millor.
  • Al matí el Miquel va tenir partit de Handbol amb el seu equip, el St. Esteve de Palautordera, contra el granollers, i despres de marcar ell 12 gols (casi ná) dinar corrents i cap el circuit amb la moral a tope, ja que va segon en el social darrera l'Aleix Canals.
  • En els entrenaments va marcar el segon millor temps darrera l'Aleix, rodant molt regular a pesar del circuit que estava complicadisim.
  • A la 1ª maniga ha sortit com un cohet pasan primer per el revol de final de recta, marcan la diferencia a cada volta aconseguint una ventatja de mes de mig circuit, el temps van ser millor que als entrenaments, marcant un 1'35'35, per darrera seu l'Alejandro Ceballos amb un 1'37'07 i l'Aleix Canals amb un 1'39'4, pero la mala sort ha estat present un cop mes, parant-se la moto a menys de dos voltes del final, quan portava mes de 30 segons de ventatja al que anava segon, no poden engeigar-la de cap manera fins que el seu Pare ho ha aconsseguit, perdent molt de temps, pero encara va poder entrar en el 6º lloc al final de la maniga.
  • A la 2ª maniga, encara va ser pitjor, l'embrague va dir prou a la mateixa valla de sortida, un dia per oblidar, pero ens va quedar el bon gust de boca amb la volta ràpida del Miquel amb mes de 3 segons de ventatja al segon i el gran ritme que va sapiguer implantar amb el fang.
  • Ara tocar mirar la moto, per a veure que es va trencar i preparar-la per Diumenge que toca campionat català a Olvan, esperem que la sort aquest cop estigui de la nostre part, UNA ABRAÇADA A TOTHOM I FINS AVIAT.