martes, 25 de noviembre de 2008

MOTOCROS DE CALONGE

• Hola, aquest Diumenge l'equip estrenava les motos per la temporada 2009 i el millor per a fer-ho, era en una cursa, i per aixo vam anar a participar en el 1º Motocros de Calonge. La gent del Moto Club les Gavarres va fer un circuit tipus cursa americana amb 5 salts un pel extranys per les recepcions que tenien, pero a la fi tots els pilots van disfrutar molt i les curses van ser molt emocionants, ja que a la nostre categoria l'inscripcio va ser molt nombrosa com ho podeu veure a la foto i amb pilots punters del campionat catala.

• Als entrenaments, com que no hi havien transponders, no
    tenim ni idea del temps que van fer els nostres dos pilots, pero van rodar molt a gust amb les motos noves i amb ganes de començar les manigues.

• A la primera maniga, ens preocupava la sortida, per que no tenien valla, i es tenia d'estar molt atent a la que el director de la cursa aixecava la bandera. Doncs be, tot va anar be i els nostres corredors van sortir bastant endavant, el Miquel semblava que portes la moto de tota la vida rodant en una molt bona 6ª posicio, fins que una caiguda el va relegar a la 8ª posicio al final de la maniga. L'Enric, ja mes curtit en aquesta categoria, va fer una cursa trepidant amb el Roger Oliver, el Nil Pons, el Marc Hernandez i l'Angel Perales amb continus avançaments entre ells i caigudes de quasi tots fins que al final el Nil Pons va entrar primer seguit de l'Enric i tercer el Marc Hernandez, de veritat que ens van fer disfrutar molt aquets corredors per que van molt i molt depressa.

• A la segona maniga, el Miquel va tornar a colocarse amb el deu primers i va tornar a rodar comodissim amb la 2009, sembla que sigui feta a la seva mida, s'ha adptat molt ràpid a ella i va acabar la maniga en un magnific 7º lloc, a veure si ja en aquesta categoria de 65 cc. s'oblida dels ditxosos problemes mecanics que el perseguien a les curses de 50 cc.. L'Enric va sortir molt be, col.locanse en el primer lloc ja al primer revolt i no va deixar la posicio fins al final de la maniga, seguit del Marc Hernandez 2º i el Nil Pons 3º, genial debut de la 2009.

• Classificacio Final: 1º l'Enric (bon estreno de moto) 2º Nil Pons (espectacular el pilotatje d'aquest noi) 3º Marc Hernandez............... i 7º el Miquel...........fins a 22 corredors.

• Doncs com podeu veure, aquestes KTM del 2009 van fantastiques i el estreno no podia ser millor, espero que ens portin mes bons moments aquesta propera temporada. El que mes ens agrada es el motor ja que es molt aprofitable en tots el regims fen molt facil la seva conduccio, tambe el xasis i frens son molt millors que el model del any passat.

• Aixo ha estat la cronica del motocros de Calonge, ara fins Dissabte que els del Moto Club Tres Turons recuperan el tradicional motocros de Montornes (una de las curses mes veteranes del calendari català), us hi esperem a tots, fins llavors una forta abraçada a tots i com sempre SALUT I BENZINA.