martes, 18 de noviembre de 2008

MOTOCROS DE CASTELLOLI, CNAT. DE CATALUNYA ALEVI E INICIACIO

• Hola a tots, altre cop estem aqui per explicar-vos el Motocros de Castelloli que era la darrera cursa del campionat per l'Enric a la que es decidia el tercer, quart i cinque lloc del campionat amb el Pol Prats i l'Angel Perales, i el Miquel tambe corria a la seva categoria la penultima prova del campionat d'iniciacio.

• El circuit el vam estrenar, ja que l'habien acabat de fer aquesta mateixa setmana, per el que hi habien moltes coses per acabar, sobretot la zona del padock, pero crec que el traçat es bastant espectacular i a la majoria dels pilots els hi va agradar moltissim. Vull creure que la federacio ens fara un circuit del mateix nivell com el que han fet de velocitat, (per que nosaltres tambe som de Deu..........) es bastant trist la discrimacio que rep el mon del offroad a la prensa, tv, i demes mitjans vers la velocitat, a pesar de que som molts mes els que ho practiquem, pero be som el germa pobre del mon de la moto.

• Be anem per feina, Diumenge l'equip al complert eram a Castelloli per lluitar de valent, els horaris van ser rigurosos i van començar els entrenaments puntuals, molt be per la gent del moto club manresa, el Miquel va fer el 10º i l'Enric el 7º, no esta mal.lament per triar un bon lloc a la graella de sortida.

• Començarem per el Miquel, a la 1ª maniga va sortir prou be fen el primer revolt en el 8º lloc, a la primera volta ja era 6º i a la segona volta 5º enganxat darrera el Marc Fontanals, pero altre cop la roda del darrera quedava frenada i va començar a perdre posicions fins i tot va caure en un revolt, entrant en el 6º lloc al final de la maniga. l'Enric va sortir molt motivat passan a la primera volta 7º remuntant fins el quart lloc amb 2 voltes, darrera tenia l'Arnau i el Nil apretant fins que en un revolt amb el fang va caure, es va aixecar rapid entrant tambe en el 6º lloc al final, de moment objectiu complert.

• A la 2ª maniga el Miquel sortia amb roda nova (cessio del company Josep Gasco, moltes gracies nano) la sortida va anar be, passant 7º en el primer revolt, remuntant rapid fins el cinque lloc, va estar tres voltes lluitant amb el Salvador Ubach, pero a la darrera volta volia fer un interior al de davant seu per posarse 4º, i va caure, pero es va aixecar molt rapid, entrant finalment en el 8º lloc. L'Enric va sortir a rematar la feina, passava altre cop 7º a la primera volta, pero va anar remuntant rapid junt amb el Roger Olive (cuidado amb aquest pilot el proper any) fins que el Roger va caure posanse l'Enric en un comode quart lloc, i aixi fins el final de la maniga, FANTASTIC, amb aquest resultat, l'Enric conseguia el tercer lloc del campionat de Catalunya de Motocros, per davant del Pol Prats i l'Angel Perales que eran, a la recta final del campionat, els dos maxims rivals de l'Enric, felicitacions per aquets dos magnifics pilots i els hi desitjem molts exits per les properes temporades.

• Classificacio final Alevi: 1ºQuim Ruiz (felicitats CAMPIO, 2º Simeo Ubach (felicitats per el SUBCAMPIONAT) 3º Marc Hernandez 4º L'ENRIC 5º Arnau Sanchez 6ºNil Pons 7ºPol Prats........... fins a 20 corredors.

• Classificacio final iniciacio: 1º Gervasio Cañas, 2º Aleix Canals, 3º Marc Fontanals 4º Sergio Sanchez, 5º Miquel Torra, 6º Joan Comellas............fins a 21 corredors.

• Doncs be, aixo ha estat la cronica de la cursa, el Miquel continua amb la seva progresio pero les averies no el volen deixar tranquil, pero algun dia caviara la sort i es reflectira en els resultats de ben segur. Per altre banda en el equip estem molt contents amb aquest tercer lloc en el campionat, ja que ha estat la primera temporada de l'Enric a la categoria de 65 cc. i no esperavem resultats tant aviat, ara queda esperar l' Enduret de Solsona per a veure com queda la classificacio del campionat d'enduro, on esta per decidir el segon i tercer lloc entre l'Enric i el Miquel Pujol, us tindrem informats al respecte.

• Be companys ens despedim de tots i fins aviat, ADEUSIAU.

• Roger, gracies per la foto del chatin.