lunes, 6 de octubre de 2008

ENDURET DE L'ESPLUGA DEL FRANCOLI, 8ª PROVA DEL CNAT. DE CATALUNYA

  • Hola i perdoneu el retard a penjar la noticia pero es que s'acumula la feina, tal com varem dir, el Diumenge tocaba enduret, aquest cop a l'Espluga del Francoli, en el seu parc motor, l'any passat ja es va fer en aquest mateix lloc, ja el Dissabte a la tarda l'Enric junt amb l'Angel Perales varen fer el tram a peu que era el del any pasat pero al reves, amb petites modificacions i llarguisim, la crono tambe estaba ubicada al mateix lloc del any passat i una mica curteta es a dir, quan es tan curta les diferencies entre les pilots son minimes, cosa perillosa per el resultat final, tot pintaba molt be nomes hi habia un gran problema que era la polç, ja que el terreny estaba massa sec,llastima que les plujes del Divendres no arribesin fins aquets indrets.
  • El Diumenge va començar puntualment la cursa i a la primera passada ja varem veure que el tram era maco pero es tenia d'estar molt atent per no caure a la seva part mes tecnica, el rally era de uns 20 km. aprox i amb polç per un tubu (llastima) la crono tenia bona traccio i el que deiem, es feia aprox en un 1'50 min.
  • A la segona passada, aquest cop cronometrada, el Simeo ens va treure 2 segons al tram i nosaltres al Pol 7 decimas nomes, a la crono l'Enric va fer el quart millor temps darrera el Simeo, el Miquel Pujol i el Pol.

  • A la tercera passada, nomes el Simeo i l'Enric baixen del 5 minuts al tram, pero ens treu el Simeo altre cop 2 segons i a la crono ens treu 8 decimas i l'Enric al Pujol 3 decimas tot estaba molt apretat.

  • Al arribar acabavem amb una altre passada per el tram l'Enric anaba fortissim, jo no el podia seguir, quan arribo al final del tram el Simeo ens habia tret 3 segons, pero atencio, que l'Enric va caure en un revolt, per el que hauria fet un temps espectacular, llastima.

  • Classificacio final 1º Simeo Ubach, 2º Enric, 3º Miquel Pujol (que torna a ser el que era) i 4º el Pol Prats , doncs be senyors aqui s'acaba la cronica del cap de setmana, que com veieu ha estat intens, fins aviat MOLT DE GAS I SALUT PER A TOTHOM.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Vinga nois, a escriure, que els lectors estem esperant la crònica...je, je....els de Cabrils ja hem recuperat la moral...tremoleuel proper Enduret.

Anónimo dijo...

Es que esta revelant les fotos.
Enga nennnnnnnnng, pavilaaaaaaa.