lunes, 6 de octubre de 2008

MOTOCROS SOCIAL DE VALLGORGUINA

Hola a tothom, aquest Dissabte vam anar a correr el social de
motocros de Vallgorguina, i participaven els nostres dos pilots en 50cc. i en 65cc.. El dia era molt fred, tal com van anunciar el homes del temps, a les 8'30 h. estavem nomes a 2º graus i encare quedaven restes de la pedregada del dia anterior, pero el dia es va aixecar i el circuit va quedar perfecte.

Els entrenaments van començar prou be per els nostres pilots, el Miquel va quedar 5º darrera el Victor, el Pol , el Silver i l'Aleix, i l'Enric 3º darrera el Pol Prats i el Marc Hernandez que van rodar molt ràpids.

A la 1ª maniga el Miquel va quedar en 4ª posicio rodant a molt bon ritme, treiense l'espina de la darrera cursa del cnat. català en aquest mateix circuit, en la que va tenir molts problemes amb la moto que quedava frenada. L' Enric va rodar bona part de la maniga en 1ª posicio pero a les darreres voltes el Marc Hernandez el va adelantar quedan finalment en la 2ª posicio, bona 1ª maniga per els nostres dos pilots.

A la 2ª maniga el Miquel va quedar un pel mes endarrera al no sortir masa be i tinguer que remontar finalment fins a la 6ª posicio final, rodant altre cop a molt bon ritme i mica en mica ja van sortin els temps, que era el objectiu en aquesta cursa. L'Enric va sortir be i va estar quasi tota la maniga rodant en el 3º lloc darrera l'Angel Perales i el Marc Hernandez que avui estaba fortissim, pero ja al final de la maniga el Pol Prats es va acostar perillosament i van protagonitzar un frec a frec molt maco els dos pilots, quasi al final el Pol va adelantar a l'Enric, pero ell el va tornar a adelantar en ple salt a les mesetas de baix aguantan el 3º lloc fins el final, un maniga espectacular i aixo que els dos anaven amb les motos d'entrenos.

Doncs be, els resultats finals tal com podeu apreciar a les fotos va ser, el Miquel 5º darrera el Victor, Silver, Pol i l'Aleix Canals que va fer un carreron, i l'Enric va quedar finalment 2º darrera el Marc Hernandez que va volar literalment sobre el traçat de Vallgorguina.

Be, com podeu veure va ser un Dissabte amb doble podium per el nostre equip, pero aqui no s'acabava el cap de setmana ja que l'Enric a la tarda es va desplaçar cap a l'Espluga del Francoli, que el Diumenge hi feien l'Enduret.

FINS DEMA, ESPEREM PODER FER UN BON RESULTAT, ADEUSIAU.




















No hay comentarios: