miércoles, 29 de octubre de 2008

MOTOCROS D'OLVAN, 7ª PROVA DEL CNAT. DE CATALUNYA INICIACIO

  • Hola , aquest Diumenge el Miquel corria a Olvan una altre prova del campionat de Catalunya, venia amb moltes ganes per a veure si deixava enrrera la mala sort de les darreres curses i poder lluitar per el lloc que li correspon.

  • Els entrenaments va rodar be, provan noves traçades, salts i peraltes, quedan en un 8º lloc, a molt poca diferencia dels del devant.

  • A la 1ª maniga va sortir sise, a la segona volta ja va pasar cinque i dos voltes despres ja es va posar tercer darrera el Nil Pons i el Bernat Cortes, quan quedava una volta i mitja per acabar, no va poder esquivar uns doblats que van caure i va provocar una caiguda multiple, quedan enganxat molt de temps i pasan per meta en el 25 º lloc, remuntant desesperadament i aixi va poder entrar en el 17º lloc al final de la maniga.

  • A la 2ª maniga va sortir sete, avançan posicions fins el cinque lloc, llastima que a la darrera volta el Joan Comellas i el Silver en un despiste el van avançar, entrar en el lloc al final de la maniga.

  • Calssificacio final, el Miquel va quedar en el 12º lloc, tranquilament podia haber estat dels cinc primers, pero la llei de " Murphy" existeix i haurem d'esperar a la propera cursa per tornar-hi encara amb mes ganes.

  • Aixo es tot i a veure com li ha anat a l'Enric per Talavera
    al campionat d'Espanya, ja us explicarem, fins molt aviat una abraçada a tots, SALUT I SORTTTTTTTTTTTT.




No hay comentarios: